Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljice

Charlize Theron: Za Kristen Stewart bih skočila sa zgrade

charlize tehron (1)
reuters
28.04.2012.
u 18:00

Nevjerojatna je, odlična kolegica i izvrsno masira leđa - izjavila je Charlize i dodala da je zvijezda \"Sumrak Sage\" toliko odana poslu da je ništa neće spriječiti u naumu da odradi zadano do kraja.

Charlize Theron i Kristen Stewart su glumačke partnerice u filmu \"Snow White and the Huntsman\", a tijekom snimanja su se toliko zbližile da je Južnoafrikanka rekla da bi skočila sa zgrade za svoju mlađu kolegicu.

 - Zbilje, zbilja, zbilja volim tu djevojku. Toliko je volim da bih čak skočila sa zgrade za nju. Nevjerojatna je, odlična kolegica i izvrsno masira leđa - izjavila je Charlize i dodala da je zvijezda \"Sumrak Sage\" toliko odana poslu da je ništa neće spriječiti u naumu da odradi zadano do kraja.

Charlize u filmu glumi zlu kraljicu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije