Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon prekida

Charlize Theron ima novog dečka

charlize theron
Pixsell
10.03.2010.
u 21:20

Nakon što je ostavila zaručnika s kojim je bila devet godina u vezi glumica je našla novu ljubav. Šuška se kako je Charlize u vezi s irskim glumcem Jeremyjem Rennerom.

Ako je vjerovati stranim tabloidima, Charlize se nakon prekida s glumcem Stuartom Townsendom našla u zagrljaju irskog glumca , Jeremy Rennera zvijezde filma Narednik James koji je osvojio šest Oscara.

Navodno su Jeremy i Charlize više puta viđeni sami na večerama u brojnim restoranima, a navodi se da su izmjenjivali nježnosti.

"Charlize i Jeremy se odlično slažu, među njima definitivno ima nečega, ali se trude svoju vezu drže daleko od očiju javnosti, pogotovo jer se Charlize brine kako će Stuart reagirati", tvrdi izvor blizak glumici.

Renner je navodno više puta izjavio kako mu se Theron jako sviđa, ali nikada nije želio komentirati njihov odnos, samo je rekao: "Volim provoditi vrijeme s njom, kod nje mogu svirati klavir i oboje uživamo u viskiju.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reason
21:36 10.03.2010.

A što reć? Kako je lijepo takvima koje se brzo opet zaljube... meni godine mogu proć, nema toga više..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije