Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muči ga bivša

Charlie Sheen želi se riješiti alimentacije od 55 tisuća dolara

charie sheen i brooke mueller
Freeman/Press Association/PIXSELL
05.07.2013.
u 18:22

Charlie Sheen više ne želi financirati svoju bivšu suprugu, starletu Brooke Mueller.

Charlie Sheen više ne želi financirati svoju bivšu suprugu, starletu Brooke Mueller. Naime, prema pisanju portala TMZ, glumac je predao papire u kojima traži da ga se oslobodi mjesečne alimentacije u iznosu od 55 tisuća dolara.

Sheena izluđuje to što mora plaćati alimentaciju dok je Brooke na odvikavanju od ovisnosti, a njihove 4-godišnje blizance čuva Denise Richards, Sheenova supruga. Osim toga, već joj je više puta plaćao odlaske na odvikavanja. I dok se s Brooke bori oko alimentacije, isti novac ponudio je Denise Richards dok čuva njegova dva sina, no glumica je taj novac odbila. I sama Denis s Charliejem ima dvije kći.

>>Čudna kombinacija: LeAnn Rimes i Charlie Sheen ljubuju u seriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije