Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život iz snova

Charlie Sheen želi se oženiti za obje djevojke s kojima živi

charlie
Pixsell
06.03.2011.
u 19:00

- Charlie gaji duboke osjećaje i prema Bree i prema Natalie i misli da je njihova veza puno zdravija i bogatija ljubavlju od većine brakova – ispričao je neimenovani izvor.

Glumac Charlie Sheen sprema se ostvariti maštariju mnogih muškaraca: želi se oženiti za obje djevojke s kojima trenutno živi u svojoj kući u Los Angelesu, porno zvijezdu Bree Olsen i manekenku Natalie Kenly, prenosi Femalefirst.

Sheen će s dvije “božice”, kako naziva Bree i Natalie, potpisati tzv. ugovor o predanosti, čest kod poligamnih obitelji u Americi, kako ne bi imali problema sa zakonom.

- Charlie gaji duboke osjećaje i prema Bree i prema Natalie i misli da je njihova veza puno zdravija i bogatija ljubavlju od većine brakova. Želio bi da mu obje postanu supruge. Smatra da će svi zajedno dugo biti sretni. Unatoč tome što svoj dom dijeli s dvije žene, život u Charlijevoj kući je začuđujuće normalan – ispričao je neimenovani izvor za Sunday Mirror.

No, snovi 45-godišnjeg glumca umalo su se srušili poput kule od karata nakon što ga je Natalie napustila u subotu te odmah na Twitter stavila poruku da traži novog dečka. Međutim, predomislila se samo osam sati kasnije te se vratila u neobično ljubavno gnijezdo na Beverly Hillsu.

Koliko uživa u društvu svojih dviju ljubavnica, Sheen je nedavno dočarao izjavom da “njegovim kraljevstvom vladaju božice s kojima živi kao u snu.”

- Dobio sam priliku da ih okarakteriziram prije nego što je to učinio ostatak svijeta i sada su božice. Živim svoj san. Naše zabave su legendarne – barem dijelovi kojih se sjećam. Provodimo se neopisivo ludo – kaže otac petero djece.

Ključne riječi

Komentara 7

PP
pp
21:08 06.03.2011.

misliš više droge i alkohola nego u većini brakova...nemoj se zavaravati Charlie...kad se prestaneš drogirati neće ti više biti tako dobro...

TR
TrstJeNas
02:22 07.03.2011.

Eto vam jos jednoga primjera sotonizacije kroz mas medije, pa covijek nije nitkome nista nazao ucinio, pustite ga da zivi kako hoce. Ne daj se Chuck, ne daj se godinama!

KE
keks
00:19 07.03.2011.

Čarli puko ko kokica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije