Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevatren za brak

Charlie Sheen se razvodi od supruge Brooke Mueller

charlie sheen
16.06.2010.
u 10:27

Nakon dvije turbulentne godine braka holivudski zloćko Charlie Sheen i Brooke Mueller potpisali su sporazumni razvod.

Nakon što je prošlog Božića supruzi prijetio nožem pod grlom, buntovni Charlie Sheen nadao se da će se popraviti i uspjeti spasiti svoj brak, no nada mu je bila uzaludna. Nakon dvije godine braka glumac se ipak razvodi od Brooke Mueller s kojom ima 15-mjesečne blizance Boba i Maxa.

Par se dogovorio za sporazumni razvod koji sadrži 41 stranicu uvjeta oba supružnika. Skrbništvo nad sinovima dobiva Brooke, dok će ih Charlie moći vidjeti svaki drugi vikend. Glumac će bivšoj supruzi isplatiti 757 tisuća dolara i mjesečnu alimentaciju od 55 tisuća dolara.

Komentara 3

KA
karambita
12:18 16.06.2010.

Koga boli qurac sto se ovi razvode, dajte vise oslobodite nas od ovakovih gluposti

HE
hellbani
13:12 16.06.2010.

ja mislih da cu sad procitat \" Sanader u zatvoru \" ili tako nekaj... a ono., neko sranje o nekom ravodu :S... wtf., koga briga ???? sto novinari stvarno ne znaju istrazit malo nesto pametnijeg ?

Avatar Svećenik
Svećenik
14:59 16.06.2010.

jel neko zna na koji način joj je saopčio namjeru da se rastane. kojim riječima????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije