Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAC DOBIO OTKAZ

"Charlie Sheen je mentalno bolestan i psihotičan ovisnik"

charlie sheen
pixsell
08.03.2011.
u 10:10

Producenti serije poslali su Sheenovu odvjetniku dokument od 11 stranica u kojem navode bezbroj razloga zbog kojih je dobio otkaz

Trenutačno najluđi čovjek u Hollywoodu bliži se svom konačnom samouništenju. Riječ je, naravno, o Charlieju Sheenu koji je jučer dobio otkaz iz serije "Dva i pol muškarca" koja mu je omogućila da bude najbolje plaćeni televizijski glumac. Po jednoj epizodi zarađivao je 1,8 milijuna dolara, a kad je suspendiran, tražio je povišicu na 3 milijuna po epizodi i ispriku.

I najveći optimisti znali su da od Sheenova zahtjeva neće biti ništa. Producenti serije jučer su odvjetniku pomahnitalog glumca poslali dokument od 11 stranica u kojem jasno i glasno nabrajaju tisuće razloga zašto su dali otkaz njegovu klijentu. I pri tom se nisu trudili da sve bude izrečeno u rukavicama.

U otkazu stoji da je Sheen destruktivan, mentalno bolestan i psihotičan ovisnik kojem hitno treba liječenje. Glumac nije svjestan svog lošeg stanja, smatra da mu pomoć ne treba i pritom napada sve one koji mu žele ukazati na problem koji ne želi priznati.

Sheen je otkaz proslavio na krovu zgrade ispijajući piće iz plastične boce na kojoj je pisalo "Tigrova krv".

Komentara 8

HO
hotfishlake
11:18 08.03.2011.

dobro da nije pisao dole po skvadri, pa vjerojatno bi i ja otkacio da zaradjujem po jednoj epizodi 1,8 miljuna dolara?!! au stvari je otkacen sistem koji to omogucava dok drugi krepavaju od gladi rintajuci ko crnci.

PP
pp
13:16 08.03.2011.

a kap je prelila čašu kad je producenta serije koji je amerikanizirao prezime nazvao onim što je, a pogađate čovjek je Židov...i to ga je strašno pogodilo i ode Charlie papa...sve drugo je moglo proć ali Židova nazvati Židovom, ne...

MI
mikistjep
10:59 08.03.2011.

To je americka Zdrepceva krv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije