Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva i pol muškarca

Charlie Sheen ipak se neće pojaviti u zadnjoj epizodi popularne serije

'Charlie Sheen attends the FX Summer Comedies Party at Lure in Los Angeles on Tuesday, June 26, 2012. Photo: Press Association/Pixsell'
19.02.2015.
u 08:23

Scenarist serije Chuck Lorre i Charlie Sheen ipak se nisu uspjeli dogovoriti na koji način bi se Sheen mogao pojaviti u posljednjoj epizodi popularne serije

Charlie Sheen ipak se neće pojaviti u posljednjoj epizodi "Dva i pol muškarca". Iako se nagađalo kako bi se poznati glumac mogao vratiti u seriju, RadarOnline piše kako se to ipak neće dogoditi. Scenarist serije Chuck Lorre i Charlie Sheen ipak se nisu uspjeli dogovoriti na koji način bi se Sheen mogao pojaviti u posljednjoj epizodi popularne serije.

Pregovori između Sheena i Lorrea trajali su dugo, no nisu odveli nikamo, rekao je izvor i dodao kako se scenarist i glumac jednostavno nisu mogli dogovoriti kako će se Charlie, čiji je lik preminuo u seriji, vratiti u posljednju epizodu.

Podsjetimo, nakon odlaska Sheena iz serije, glavnu ulogu preuzeo je Ashton Kutcher. Zadnja epizoda koja će trajati sat vremena emitirat će se danas navečer na CBS-u.

>> Nakon 12 sezona gasi se humoristična serija "Dva i pol muškarca"

Komentara 4

SA
samoborka
09:10 19.02.2015.

Serija je valjala samo dok je Sheen bio u njoj.

DI
dinamojavolim1
09:50 19.02.2015.

bez njega ju nisu trebali vise ni snimat a onog malog treba dobro nalupat jer pljuje sve koji gledaju tu seriju a zaradio je milijune na njoj

Avatar Luring
Luring
10:04 19.02.2015.

Vehto bez alkohole!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije