Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jenna rodila

Channing Tatum postao otac djevojčice!

tatum
Pixsell
03.06.2013.
u 16:21

Glumica je kćerku donijela na svijet u Londonu, gdje glumac trenutno s kolegicom Milom Kunis snima film "Jupiter Ascending".

Channing Tatum i njegova supruga Jenna Dewan Tatum u četvrtak su postali roditelji djevojčice. Glumica je kćerku donijela na svijet u Londonu, gdje glumac trenutno s kolegicom Milom Kunis snima film \"Jupiter Ascending\".

Vijest su medijima potvrdili roditelji lijepe glumice. - Postali smo djed i baka. Ovo je tako emotivno, ne mogu se prestati smijati. Oni su nevjerojatan par i bit će divni roditelji, izjavio je Jennin otac. Par se upoznao prije šest godina na setu filma \"Step Up\", a vjenčali su se na plaži u Malibuu 2009. godine nakon tri godine veze.

>>Channing Tatum i supruga Jenna čekaju svoje prvo dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije