Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretni

Channing Tatum i supruga Jenna čekaju svoje prvo dijete

tatum
Pixsell
17.12.2012.
u 20:13

Popularni glumac nedavno je izjavio da se i on i Jenna osjećaju spremnima za dijete te da bi htio imati petnaestero djece

Channing Tatum se nedavno okitio laskavom titulom najseksi muškarca u 2012. godini koju tradicionalno dodjeljuje magazin People, a sada je za taj isti časopis potvrdio da će uskoro postati otac. On i njegova supruga Jenna Dewan očekuju svoju prvu bebu!
Popularni glumac nedavno je izjavio da se i on i Jenna osjećaju spremnima za dijete te da bi htio imati petnaestero djece.

Par je u braku od 2009. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Step up", u kojem su oboje glumili 2006. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
15:23 18.12.2012.

možda je mislio pet, petoro djece.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije