Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi termin koncerta

Četiri tenora protiv kiše: Za sve obožavatelje koncert na platou Gradec

Četiri tenora
Foto: Promo foto
1/2
18.07.2016.
u 16:26

Novi koncert održat će se 31. 8. 2016. godine na platou Gradec, a ulaznice koje ste kupili za koncert 13.7. vrijediti će i za novi koncert . Svi koji nisu u mogućnosti doći na koncert dobiti će povrat novca na lokaciji gdje su i kupili svoje ulaznice.

Ne može se reći da je kiša koja se spustila nad Zagreb tijekom koncerta Četiri tenora 13. srpnja pokvarila cijeli doživljaj budući da su uspjeli izvući najbolje od situacije te u unutrašnjosti Galerije održali koncert za pamćenje u dva dijela. Oduševljena publika je pjevala s njima, veselila se, fotografirala...

Marko Pecotić, Marko Škugor, Vlado Garić i Đani Stipaničev izveli su poznate hitove poput "Golubova" Ive Robića, Oliverove "Cesarice" ili Cocine "Vilo moja", ali nažalost nisu uspjeli pokazati i otpjevati niti polovicu onoga za što su se dugo pripremali. Upravo zato koncert je odgođen te je prebačen na novi datum – 31. 8. 2016. godine na platou Gradec.

Stoga, svi koji su kupili ulaznice za koncert 13.7. s tim istim ulaznicama mogu doći na novi koncert, a svi koji nisu u mogućnosti doći na koncert dobit će povrat novca na lokaciji na kojoj su i kupili svoje ulaznice.

Svi koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu za ovaj odličan koncert imaju novu priliku stoga putem sustava Eventim i Scardone pratite stanje te ovaj put svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije