Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
panonski mornar

Četiri sata 20 tisuća Zagrepčana pjevalo s Đorđem Balaševićem

'18.12.2010., Arena Zagreb, Zagreb - Koncert Djordje Balasevic i Panonska mornarica Tour 2010.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/6
18.12.2010.
u 22:30

Jednostavno uređena pozornica, neumorni glazbenik i prepuna Arena spoj je koji Zagreb još dugo neće zaboraviti

Gotovo četiri sata uživali su Zagrepčani u hitovima panoskog mornara – Đorđa Balaševića koji je neumorno i s neviđenim entuzijazmom obožavatelje držao na nogama. Šarolika publika, mladi, stari, zaljubljeni... svi su u glas pjevali s Đoletom i još glasnije klicali njegovim ciničnim primjedbama i doskočicama.

U zagrebačku Arenu natiskalo se 20 tisuća odlično raspoloženih posjetitelja, a Đole ih je nagradio najboljim poklonom – koncertom kojem je teško naći prigovora. Iako je pozornica bila jednostavna, ugođaj je bio nenadmašiv. Prije nego je zaključio četverostanu euforiju i otpjevao svoju posljednju pjesmu Balašević je obožavateljima poručio:

– Ja i moji mornari dolazimo iz Panonije ravne, gdje se i danas živi sporije, normalnije. Ima nas, hvala Bogu, staromodnih još uvek dovoljno da spasimo ovaj svet. A vi se drž’te kao što ste se držali do sada i ne dajte se svim tim budalama koje vam vise nad glavama – u svom je stilu završio Đole.

Komentara 204

OB
-obrisani-
17:08 19.12.2010.

Malo si se zalaufao, zar ne. Stani na kocnicu duso, zavrsit ces na psihijatriji. Prvo tko si TI i tko su ti to MI... Drugo, kakv Tudji, kakav causesko...iz kojeg si ti crtica... Dok je Tito hodao po zemlji svi su stajali mirno. I da je bio 90-ziv...ne bi bilo ni rata ni svadje. Niti bi se narodi mrzili. Istina ne bi bilo ni tajkuna ni rasprodane zemlje ni drustvene imovine. Iako, svako zlo za neko dobro. Sad stvarno vidimo razliku. A ako mislis da si u pravu sto se tice marsala, ZASTO se ne napravi anketa u Hrvatskoj i da se vidi sto gradjani Hrvatske misle o drugu Titu. Ne sto misli tvoja emigracija, vec MI gradjani Lijepe Nase. Mislim da bi siznuo kad bi vidio rezultate ankete. Pa i na ovim postovima se stalno spominje. Nije vazno u kom svjetlu, ali je stalno prisutan. I poslusaj Djoletovu pjesmu o onma koji su \"cistili\", ne vidjevsi da su samo PRLJALI...izmedju ustasa i cetika nema razlike. Ista gamad.444a4 jedina gamad si ti tvoja retardirana kmetska familija i ova idioti koje se dive ovoj vreći govana,drago mi je da spominješ ustaše i četnike,stvarno pašu u ovoj temi,i jesu ista gamad,i ustaše i četnici al i partizani,kao i svi oni koji su ubijali klali i uništavali bilo koji narod,ako su tvoji na bilo kojoj od te dvije i pol strane činili zločine pa ih sada braniš neznači da si ti pravednik,gadite mi se vi paraziti koji ste živjeli na račun radničke klase i u prošlom režimu,pa plačete za povlasticama privilegijama koje vam je jednonogo pseto davalo u zamjenu za vašu lojalmost,al zapamti retardirana gamadi titino je vrijeme jugoslavije prošlo,jugoslavija je srušena i nečete je samo tako lako obnoviti,možete probati al zapamtite dobit čete opet suze krv i spaljene kuče kakve smo imali i osamnaeste i četrdstprve i devedesetih,a ovom gadu koji bi ubijao ko četrdest pete,mi vas nismo pobili devedesete kad smo mogli,istu grešku nečemo dvaput ponoviti

Avatar Idler 3
Idler 3
18:01 19.12.2010.

16:51h gary1....potpis, a kolko si blizu istine najbolje vidiš po broju minusa >:-))

GA
gary1
16:51 19.12.2010.

20000 srba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije