Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljuta nives

Celzijus u žestokoj raspravi na Instagramu: 'Što je najtužnije, nije on ovdje najveći idiot...'

Foto: Instagram
1/4
09.03.2019.
u 07:14

-Pravi si primjer majke. Onda kad kažu muževi zlostavljaju žene. Smijeh, pa tko bi imao ženu poput tebe. - napao je pratitelj na Instagramu Nives Celzijus. Komentiranju se pridružila i jedna djevojka te upitala pratitelja što to Nives nedostaje, a onda se u raspravu uključila i pjevačica.

Nives Celzijus (37) je često esktravagantna pojava na društvenim mrežama, a poznata pjevačica i spisateljica ne opire se različitim komentarima. Međutim, jedna od njezinih  posljednjih objava na Instagramu posebno se zamjerila jednom pratitelju.

-Pravi si primjer majke. Onda kad kažu muževi zlostavljaju žene. Smijeh, pa tko bi imao ženu poput tebe. - napao ju je on. Komentiranju se pridružila i jedna djevojka te upitala pratitelja što to Nives nedostaje, a onda se u raspravu uključila i pjevačica.

- Ne znam što meni sve fali, ali njemu, osim zdravog razuma, osam razreda osnovne škole. E da je meni to samopouzdanje. Lik misli da se mi žene ostvarujemo tako što se udamo za takvu budalu. Blago njemu. - izrešetala ga je Nives, a on je uzvratio da “istina boli”.

- Tvoja istina u komentarima i porukama je dijametralno suprotna pa ne znam više što je tvoja istina... A prava istina je da ništa ne boli kao povrijeđen ego. - nastavila se sučeljavati Celzijus, a kad je primjetila da su njegov komentar lajkale i mnoge žene imala je i reakciju na to.

- Što je najtužnije, nije on ovdje najveći idiot... Hajde muškarci, ali ove žene koje lajkaju komentar koji potiče nasilje nad ženama je van svake pameti. - napisala je Nives.

Pogledajte koji razvod poznatih su šokirali javnost u 2018. godini.

Komentara 11

ZA
zagabria1
09:30 09.03.2019.

A i ona se već ofucala. Koji je to život, drapaš se sa cijelim timom oženi te kažu najnaivniji i onda se rastaneš i uslikavaš okolo kao samohrana majka bez cilja i svrhe u životu. Nije mi jasan taj životni put

JE
Jednakost
08:07 09.03.2019.

Nives je zakon, zabij gol moj mali Messi. Ma meni je ona umjetnica. Zena se bavi sportom, trenira, voli nogomet, cjeli tim voli i A i B.

OB
ObrenM
07:43 09.03.2019.

Antipaticna,promiskuitentna"bedevija".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije