Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

“Čarobnom” Tihomiru Bendelji pobjeda i nagrada od 200 tisuća kuna

supertalent
Anto Magzan/Pixsell
18.12.2009.
u 23:05

Tijekom emisije natjecatelji su ispadali jedan po jedan u nekoliko eliminacijskih krugova. Prva je kao desetoplasirana show napustila Nina Kraljić.

Prva sezona hrvatskog “Supertalenta” dobila je pobjednika, 15-godišnjeg majstora twirlinga Tihomira Bendelju iz Hrženica pored Ludbrega koji je osim većini gledatelja bio i favorit žirija. Tihomir je osvojio nagradu od 200 tisuća kuna.

Tijekom emisije natjecatelji su ispadali jedan po jedan u nekoliko eliminacijskih krugova. Prva je kao desetoplasirana show napustila Nina Kraljić čije izvanredne glasovne sposobnosti domaću publiku očito nisu oduševile kao Britance one Susan Boyle. Nina je kao najljepši trenutak tijekom cijeloga showa istaknula svoj prvi nastup i druženje s ostalim finalistima.

Odmah nakon Nine s pobjedom se oprostila plesna skupina Step by Step koji su ipak kuću otišli zadovoljni jer su, kako su rekli, dogurali do superfinala. Osmo mjesto pripalo je Mateu Ravliji koji je izjavio da mu najviše laska što je uspio rasplakati Ninu Badrić. Pomalo iznenađujuće sedmi su ispali Unit X koji su bili među favoritima, ali nedovoljan broj glasova gledatelja za pobjedu nije ih previše razočarao. Plesni par

Deborah i Marijan, najljepša priča Supertalenta kako ih je nazvao Enis Bešlagić, oprostili su se od showa kao šestoplasirani, a plesnoj skupini Sinovi glasovi gledatelja donijeli su peto mjesto. Favoritkinja Antonija Dora Pleško nije bila tužna zbog četvrtog mjesta kao ni trećeplasirani Atomic Dance Factory koji su rekli kako im je velika čast biti najbolje plasirana plesna skupina. Borba za prvo mjesto vodila se između Tihomira Bendelje i Monice Rogić koja je bila presretna zbog drugog mjesta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije