Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa pred kamerama

Carla Bruni smirivala ljubomornog supruga Nicolasa Sarkozyja

carla
Pixsell
29.07.2010.
u 17:50

Carlu Bruni Sarkozy motrio je na svakom koraku te od nje zahtijevao da se odmah poslije snimanja zaputi u svoje odaje, a umalo je izazvao incident.

Da je ljubomoran muškarac, Nicolas Sarkozy dokazao je pred cijelim svijetom. Čim je njegova supruga kročila na set Woodyja Allena snimati film “Pariz u ponoć”, opsjednuti 55-godišnjak prekinuo je odmor i s obale se zaputio u metropolu.

Carlu Bruni Sarkozy motrio je na svakom koraku te od nje zahtijevao da se odmah poslije snimanja zaputi u svoje odaje, a umalo je izazvao incident. Naime, dok je Carla ljubazno čavrljala s glumcem Owenom Wilsonom, francuski je predsjednik “kuhao”.

Nesposoban kontrolirati emocije koje gaji prema svojoj dragoj, ušao je na set i krenuo prema njima. Osjetivši što se sprema, brižna Carla voljenog je Nicolasa ubrzo “dovela u red” i pred fotoreporterima mu objasnila da voli samo njega i da se smiri.

Ključne riječi

Komentara 5

GA
gabrijelakunstler
20:41 31.07.2010.

I ovakav tekst je napisan suradnjom dva novinara????Prepisan - da, napisan - ne. Smece - da, vjest vredna novina - ne.

MA
margot
09:12 30.07.2010.

Svoj svojeg poznaje, nije Sarkozi blesav :)

NO
norahs
18:06 29.07.2010.

Pusti ti to! Glumac u blizini... Što je sigurno - sigurno je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije