Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog dilanja

Cameron Douglas bit će iza rešetaka idućih pet godina

Cameron i Michael Douglas
AFP
21.04.2010.
u 09:52

Sin 65-godišnjeg glumca Micahela Douglasa u utorak je osuđen na pet godina zatvora jer je priznao kako se posljednje tri godine bavi preprodajom kokaina i drugih opijata.

Cameron, sin Michaela Douglasa, osuđen je na pet godina zatvora zbog dilanja droge. U saveznom okružnom sudu Manhattan u New Yorku u utorak mu je izrečena kazna uz koju mu je sudac napomenuo kako mu je ovo zadnja šansa da se popravi. Kazna mu je umanjena za osam mjeseci koje je već proveo u zatvoru, a nakon izlaska još će pet godina biti pod policijskim nadzorom.

Njegov tata glumac i mama Diandra de Morrell Douglas tijek suđenja pratili su s galerije sudnice. U pismu sucu 65-godišnji glumac napisao je kako vjeruje da će njegov sin iz ovih nevolja izaći kao pozitivan građanin, a mama Diandra u svom pismu istaknula je kako je njezinu  bilo jako teško se nositi s tim što su mu djed i otac glumci. Spuštene glave i potiho i sam 31-godišnji Cameron obratio se sucu i rekao:

- Žao mi je što sam svojoj obitelji priuštio ovakve muke, tražim još samo jednu priliku u kojoj ću pokazati da mogu biti jednog dana uzor svojoj mlađoj braći i sestrama. Cameron je prošle godine uhićen u jednom hotelu i tada je kod njega pronađen kokain. Nakon toga priznao je kako već tri godine preprodaje drogu.

Komentara 1

EH
Ecce homo
10:56 21.04.2010.

A kod nas ubije dvije djevojke i na sudu je pušten uz obrazloženje, kako je iz \"dobre obitelji\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije