Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljena zabava

Cameron Diaz obožava gledati porniće u hotelskim sobama

diaz
Pixsell
24.02.2011.
u 12:27

– Super je stvar što su u hotelima toliko diskretni da na računu nikad ne napišu nazive filmova koje si gledao – oduševljena je Cameron koja seks doživljava kao dio svog stila života.

Glumica Cameron Diaz ne libi se govoriti o svojim velikim seksualnim apetitima i ljubavi prema seksu pa je tako otkrila da se u hotelskim sobama najbolje opušta gledajući pornografske filmove.

– Obožavam porniće! Super je stvar što su u hotelima toliko diskretni da na računu nikada ne napišu nazive filmova koje si gledao – oduševljena je Cameron koja seks doživljava kao dio svog stila života.

Nedavno je otkrila da joj zbog seksa nije teško sjesti na avion i nekoliko sati putovati do voljene osobe.

– Ni sama ne znam koliko sam puta zbog ku... sjela na avion. Jednostavno sam morala otići tamo gdje je on! – kaže glumica i dodaje:

– Prilično sam primitivna kad su u pitanju muško-ženski odnosi, tipa “lupi me po glavi, prebaci me preko ramena, ti muško, ja žensko".

Komentara 3

KR
krekavac
12:52 24.02.2011.

Neka jednom pogleda neki srpski pornić pa će joj se zgaditi i pornići i život :)

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
13:17 24.02.2011.

Ja bih se s njom volio izgubiti u prijevodu...

BE
belizar
13:39 24.02.2011.

nisi ti još probala balkanski k...c;) da jesi, veslala bi sama preko atlantika zbog njega;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije