Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elegantno i seksi

C. Hendricks posuđivala odjeću iz serije \"Momci s Madisona\"

christina
Pixsell
13.03.2012.
u 14:44

Glumici se jako svidio modni stil njezina lika Joan Harris i zato je neke suknje koje je nosila u seriji odlučila i posuditi

Christina Hendricks, koju je osim uloge u seriji "Momci s Madisona" proslavilo i njeno bujno poprsje, medijima je otkrila kako je u nekoliko navrata posudila odjeću sa snimanja serije. Glumica kaže kako je zbog uloge Joan Harris u spomenutoj seriji, čija se radnja vrti oko stručnjaka za marketing, otkrila svoj idealan modni stil.  

– Popravila sam svoj stil zahvaljujući Joan i sada u ormaru imam puno olovka-suknji koje su bile popularne 50-ih i koje su mi super. Na setu sam ih dosta nosila i jednostavno im nisam mogla odoljeti pa sam neke ponijela i kući – priznala je glumica. Kaže da je od Joan razlikuje samo to što ona nije sklona tako seksi odjevnim kombinacijama.

Komentara 1

LI
liliZG
09:54 14.03.2012.

posudila ili trajno \"posudila\"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije