Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez frustracija

Bujna Christina Hendricks postala novi model Vivienne Westwood

christina
Reuters/PIXSELL
14.02.2011.
u 13:19

Možda Christina nije ljepotica po mjeri nekima u Hollywoodu, no najvećoj britanskoj pankerici na modnoj sceni prava je osoba za reklamu njene nove linije nakita.

Zvijezda serijala ''Momci s Madisona''  pozornost javnosti privukla je svojim oblina i bujnim grudima, pozornost modnih kritičara svojim neukusnim večernjim haljinama, utjecajne redatelje još nije privukla ni glumom ni ljepotom, ali jest uvijek otkačenu britansku modnu dizajnericu Vivienne Westwood. Naime, crvenokosa glumica postala je njen novi model koji će reklamirati najnoviju liniju nakita ekscentrične Westwood.

– Ne mogu vjerovati da ću biti model svoje najdraže modne dizajnerice. Kad sam bila mala skupljala sam isječke njenih haljina iz novina, a i danas u ormaru imam samo jednu njenu haljinu. Sretna sam što mogu posuditi bilo koju njenu haljinu jer su, za razliku od ostalih dizajnerskih haljina, jako udobne – bila je iskrena Christina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije