Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometaš demantirao tvrdnje

Bugarski maneken u Big Brotheru izjavio da je spavao s igračem Partizana

Božinov
Foto: Youtube Screenshot
22.08.2015.
u 09:20

Božinov je demantirao njegove tvrdnje i rekao da je zgrožen tom pričom. Također je najavio tužbu i zatražio javnu ispriku.

Bugarski maneken Kristijan Stojkov izjavio je u tamošnjem Big Brotheru da je spavao sa nogometašem Valerijem Božinovim (na slici), koji igra kao napadač u beogradskom Partizanu, javlja Blic.

Božinov je demantirao njegove tvrdnje i rekao da je zgrožen tom pričom. Također je najavio tužbu i zatražio javnu ispriku.

- Sad sam pred jednom od najvažnijih utakmica u karijeri, koncentriran na igru, a prisiljen sam baviti se glupostima. Ovo je nečuveno! Kršćanin sam i nisam gay, klevete su namjerno iznijete i ne znam kako ga nije sramota, otac sam dvoje djece, poručio je Božinov.

Božinov iza sebe inače ima dva propala braka, no bugarski mediji tvrde da su te veze bile samo paravan.

>> Otkrivena imena voditelja nove sezone Big Brothera!

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:37 22.08.2015.

izgleda se božinov često ubacivao u kristijanov šesnajsterac

BO
Bonus
14:06 22.08.2015.

Sto mu znaci "krscanin sam..."? Jesu gejevi samo pripadnici Islama, Judaizma, jesu li budisti, jainisti?

Avatar dras32
dras32
14:00 22.08.2015.

Bar pola nogometaša više voli mušku guzu a te slatke curice, poženjeni svi mladi je samo fasada. A svi punokrvni mužjaci obožavaju nogomet i svoje idole na terenu a zapravo obožavaju geyiće hahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije