Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODIFICIRAN GLAS

Bruno Kovačević: O sankcijama za kolegu Blažička u ponedjeljak

\'8.8.2008., Zagreb - Voditeljski dvojac Pekinskog dnevnika tijekom trajanja Olimpijskih igara, Mila Horvat i Ivica Blazicko. Photo: Marko Lukunic/Vecernji list\'
26.09.2010.
u 12:22

Na forumu HTV-a izjavio da je komentirao utakmice za konkurenciju. O njegovu slučaju raspravljat će se u ponedjeljak

Novinar HTV-a Ivica Blažičko priznao je da se iza moduliranog glasa u prijenosu utakmica Premijerne lige na Sportklub televiziji krio njegov glas. Na forumu HTV-a pod temom "Ivice, što ti je to trebalo?" napisao je da je razlog njegova rada u fušu beskrajno prozaičan i sasvim "hrvatski".

>>Blažičko: Radio sam na Sportklubu da zaradim za račune

"Nisam išao krasti"

"Naime, prije dvije godine potpisao sam jamstvo na kredit dobrom prijatelju. On je upao u teškoće i već za vrijeme Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi njegova banka blokirala mi je kartice, a od srpnja sjeda mi na plaću. Tako sam za kolovoz dobio sedam tisuća kuna plaće. Znam da je to mnogima golem iznos, ali jednako tako znam da trenutačno ne mogu plaćati svoje račune. Nisam išao krasti, išao sam raditi", napisao je Blažičko objašnjavajući kako bi da zna lijepiti pločice radio to, no kako za to nije stručan, išao je zaraditi sa strane na jedini način na koji zna - komentirajući sport. Kada su mediji otkrili da je Blažičko komentirao za Sportklub, pokušao se braniti rekavši tada kako je sporne utakmice komentirao njegov sin Jurica. Na HTV-ovu forumu demantirao je da su te izjave bile njegove.

"Sve ostalo što je objavljeno i objavljivano - poput priče da sam rekao kako je prijenos radio moj sin - notorna je besmislica nastala u najboljoj resavskoj maniri internet-ponora - nešto čujem, ne znam baš što, ali nije važno, dodat ću ja svoje", napisao je na forumu.

Kako je većina čelnih ljudi s nacionalne televizije trenutačno u Rovinju na Weekend Media Festivalu, o Blažičkovu slučaju raspravljat će se u ponedjeljak ujutro.

Odluka o sankcijama

– Znam za cijeli slučaj. O sankcijama za kolegu Blažička odluku ćemo donijeti u ponedjeljak – potvrdio nam je urednik Sportskog programa HTV-a Bruno Kovačević.

Po prisavskim hodnicima ovih dana se dosta pričalo o Blažičku i šuška se kako za svoj rad sa strane ipak neće dobiti otkaz, već samo opomenu prije otkaza.

Komentara 6

DH
dalibor.hren
13:06 26.09.2010.

Ako kretenčina ne zna lijepiti pločice, može na treći kat nositi kante s betonom. Još bi samo trebao prenositi formulu u 14,00

DH
dalibor.hren
13:17 26.09.2010.

U redakciji je 24 sata dnevno i još radi u fušu!?

NE
NenadK
13:18 26.09.2010.

Najbolji sportski komentator na prisavlju je Igor Štimac. I donekle mu pariraju Mićo Dušanović i Slavko Cvitković. Sve ostalo za niš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije