Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevelik trošak

Bruce Willis prodaje svoje imanje u Idahu za 15 milijuna dolara

bruce willis
pixsell
24.11.2011.
u 10:07

Glumac je raskošno imanje kupio prije deset godina, kad se razvodio do Demi Moore. Prodaje ga jer u njemu rijetko boravi

I Bruce Willis pridružio se četi hollywoodskih zvijezda koje prodaju svoje "suvišne" nekretnine.

Glumac je tako odlučio prodati svoje veliko imanje u Idahu i to za 15 milijuna dolara. Na prodaju nekretnine koju je kupio prije deset godina, kad se razvodio od Demi Moore, odlučio se jer u njoj vrlo rijetko boravi. Na velikom imanju nalazi se kuća sa šest soba, bazen, golem vrt s potočićima i ostale blagodati.

Glumac koji je navršio 56 godina uskoro će dobiti četvrto dijete i nakon tri kćeri nada se sinu. Prije nego li je njegova mnogo mlađa supruga Emma ostala trudna rekao je da mu uopće nije važno hoće li s Emmom imati djece jer se uz nju uvijek osjeća odlično.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije