Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tipkao po mobitelu?

Bruce Jenner skrivio nesreću u kojoj je poginula jedna žena

Bruce Jenner
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
08.02.2015.
u 11:32

U nesreći su sudjelovala četiri vozila u kojima je bilo ukupno osam osoba, a za sudar je kriv 65-godišnji Jenner koji se prvi zabio svojim Cadillacom u bijeli Lexus koji je vozio ispred njega

Reality zvijezda showa "Keeping up with the Kardashians" Bruce Jenner (65) skrivio je tešku prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula, a ozlijeđeno je čak petero djece, piše Daily Mail. U nesreći su sudjelovala četiri vozila u kojima je bilo ukupno osam osoba, a za sudar je kriv 65-godišnji Jenner koji se prvi zabio svojim Cadillacom u bijeli Lexus koji je vozio ispred njega. Nesreća se dogodila u Malibu u Kaliforniji, a poginula je jedna žena.  

TMZ piše kako je Bruce navodno tipkao po mobitelu u trenutku nesreće, ali i da je bježao od paparazzija. No, policija je priopćila da su fotografi bili na mjestu nesreće, ali da je nisu uzrokovali.

Jenner je odmah podvrgnut i alkotestu koji je bio negativan, a policija kaže ni kako nije prebrzo vozio.

>> Bruce Jenner otišao na Tajland i operacijom promijenio spol?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije