Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOČNO U PODNE

Brojne poznate osobe na predstavljanju nove kolekcije sestara Boudoir stvorene za proljetna slavlja

Zagreb: Sestre Boudoir predstavile novu kolekciju inspiriranu sveprisutnim #balletcore trendom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/20
22.04.2023.
u 16:10

Vidjeli smo novu proljetno-ljetnu kolekeciju koja je dokazala da su sestre i nakon više od dva desetljeća stvaralaštva bile i ostale djevojčice u duši, te da i dalje stvaraju modu za mlade i romatične,ali i za sve koji se tako osjećaju. Novu kolekciju doslovno će razgrabiti maturantice za svoja nadolazeća slavlja

Sreća, a očito i sunčani dani, prati hrabre. Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, koje modna i šira javnost poznaje kao modni dvojac Boudoir, odabrale su subotu – u podne – kako bi predstavile svoju novu koleciju. Tako se subotnja šica ovog puta preselila u Studenski centar, ravno Francuski paviljon koji je postao spektakularna pozornica nove modne priče Ateliera Boudoir, a u kojoj su uživali i mnogi naši kreatori: Matija Vuica, Ogi Antunac, Ivan Alduk, Andrijana Subotić Pjajčik, ali i mnogi drugi poznati ljubiteji mode. 

Vidjeli smo novu proljetno-ljetnu kolekeciju koja je dokazala da su sestre i nakon više od dva desetljeća stvaralaštva bile i ostale djevojčice u duši, te da i dalje stvaraju modu za mlade i romatične,ali i za sve koji se tako osjećaju. Novu kolekciju doslovno će razgrabiti maturantice za svoja nadolazeća slavlja, a te ćemo haljine,  pune tila, čipke, našivenih i printanih ruža, volana i šljiica, u profinjenoj paleti pastelnih boja, s tek ponekom tamnijom haljinom, viđati i na svim ostalim ljetnim svečanim prigodama.

Istinske zvijezde nove kolekcije su tri ogrtača, od kojih je prvi bijeli s printom predimenizioniranih ruža, idelan odabir za neku smjeliju mladenku, baš kao što će svjetlucati lagani proljetni ogrtač sjajno odjenuti svaku istinsku ljubiteljicu lijepog, jer je doslovno može nositi na jeans, ali i na najsvečaniju odjećuj za  najformalnije prigode. Sve u svemu: lijepa kolekcije i ljepo subotnje modno druženje u idelanom okruženju prelijepe arhitekture.

VIDEO: Mrle i Prlja iz Let 3 prije odlaska u Liverpool otkrivaju sve detalje nastupa na Euroviziji: 'ŠČ je postao pokret!' 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
18:18 22.04.2023.

"...na predstavljanju nove kolekcije sestara Budoir.... Sestre Budoir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije