Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr Cruise Collection

Nives oduševila ljetnim outfitom, Bojana besprijekornom linijom

Bipa Fashion.Hr Cruise Collection
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/20
04.07.2015.
u 23:38

U modnim novitetima uživale su brojne zaljubljenice u modu među kojima su se najviše isticala Nives Celzijus koja je na reviju stigla u društvu mlađe sestre Matee.

U samom centru grada, točnije na zagrebačkom Tomislavcu, održana je druga večer modne manifestacije Bipa Fashion.hr Cruise Collection. Svoje ljetne kolekcije večeras su predstavili Ivica SkokoMartina Felja, Bite My Style By Zoran Aragović i simpatičan modni dvojac Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica poznatiji kao ELFS-i.

Što domaći dizajneri nude za nadolazeće dane došli su pogledati i brojna poznata lica. U modnim novitetima uživale su brojne zaljubljenice u modu među kojima su se najviše isticala Nives Celzijus koja je na reviju stigla u društvu mlađe sestre Matee.

Pjevačica i spisateljica zasjala je u pravom morskom izdanju koje je savršeno istaknulo njene atribute. Svoju besprijekornu liniju na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene pokazala je i glumica Bojana Gregurić koja je za ovu prigodu odjenula majicu dubokog dekoltea i zlatne hlače.

Na reviji se pojavila i simpatična voditeljica Lorena Nosić kojoj je ovo prvi izlazak u javnost nakon što je obznanila da očekuje prinovu. U modnim novitetima uživale su i Anica Kovač, Iva Mihalić, Mirna Medaković, Doris Pinčić Rogoznica, Lea Mijatović, Alka Vuica, Ines Preindl, Mirjana Mikulić, Kristina Burja i mnoge druge poznate dame

Svojim zanimljivim modnim odabirom, koji se savršeno uklapa u ove vruće ljetne dane, pozornost je plijenio i talentirani glumac Miran Kurspahić.

>>Najbolja mlada kreatorica je Suzana Koprivnjak

>>Poznate obožavateljice mode prve su isprobale nove eNVy room ljetne dizajnerske komade

Komentara 4

OB
ObrenM
02:11 05.07.2015.

Pjevacica i spisateljica(seljancura i kolodvorka)"zasjala u morskom izdanju".Neka je blagoglagovljivi novinar vodi kuci-dalje od nas.

DI
dinamic
06:13 05.07.2015.

i ovog talenta Kurspahica nek si odvede doma, bas si pristaju!

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
08:58 05.07.2015.

ovoliko ružnih faca na gomili ne vidjeh odavno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije