Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLADILI ODNOSE

Britney Spears iznenadila fanove objavom: 'Moja slatka mama se pojavila nakon tri godine'

Britney Spears na premijeri filma 'Once Upon a Time in Hollywood'
Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL
1/9
28.05.2023.
u 17:40

Britney je otkrila da ju je majka posjetila nakon što se nisu vidjele tri godine te da se osjeća blagoslovljeno. - S obitelji uvijek postoje stvari koje treba riješiti… Ali vrijeme liječi sve rane! Nakon što sam uspjela izreći ono što sam jako dugo držala u sebi, osjećam se tako blagoslovljeno što smo uspjele popraviti stvari među nama!, napisala je Britney

Pjevačica Britney Spears (41) otkrila je da ona i njena majka Lynne (68) rade na tome da poboljšaju svoj odnos. Ona je uz emotivnu objavu na Instagramu podijelila svoju fotografiju kad je bila djevojčica, a pozirala je u rozoj balerinskoj tuti. Britney je otkrila da ju je majka posjetila nakon što se nisu vidjele tri godine te da se osjeća blagoslovljeno.

- Moja slatka mama se jučer pojavila na mojim vratima nakon tri godine… Prošlo je tako dugo… S obitelji uvijek postoje stvari koje treba riješiti… Ali vrijeme liječi sve rane! Nakon što sam uspjela izreći ono što sam jako dugo držala u sebi, osjećam se tako blagoslovljeno što smo uspjele popraviti stvari među nama! Puno te volim! Tako sam blagoslovljena što možemo zajedno popiti kavu nakon 14 godina! Idemo poslije u kupovinu!, napisala je u objavi. 

Britney i Lynne imale su kompliciran odnos nakon svađe oko njenog konzervatorstva, koje je prekinuto u studenom 2021. godine nakon više od desetljeća. 

Samo nekoliko dana prije nego što je konzervatorstvo završilo, Britney je oštro osudila svoju majku u objavi na Instagramu koju je kasnije izbrisala.

- Moj tata je možda započeo konzervatorstvo prije 13 godina ... ali ono što ljudi ne znaju je da mu je moja mama dala ideju!!!! Nikada neću vratiti te godine, napisala je Britney i dodala kako joj je potajno uništila život. 

VEZANI ČLANCI

Prozvavši i svoju majku i svog bivšeg menadžera Loua Taylora u objavi, Britney je nastavila: "Dakle, zauzmi cijeli svoj 'NEMAM POJMA što se događa' stav i od*ebi! Znaš točno što si učinila." Pjevačica također nije pozvala svoju majku, sestru Jamie Lynn Spears ili oca Jamieja Spearsa na svoje vjenčanje sa suprugom Samom Asgharijem (29) u lipnju 2022.

Unatoč tome, Lynne joj je pokazala podršku na društvenim mrežama nakon vjenčanja i čestitala svojoj kćeri u komentarima. Nekoliko mjeseci kasnije, Britney se obratila svojoj majci i predložila joj da odu na kavu u objavi na Instagramu.

"Mama i tata… Prešla sam granicu i uspjela! Nakon 15 godina bez kave… Mama, sada možemo zajedno na kavu! Tretiraju me kao ravnopravnog… Hajdemo popiti kavu i razgovarati o tome!", napisala je između ostalog pjevačica.

VIDEO: Goran Bare koncertom zapalio splitske Gripe, tijekom nastupa više puta zaradio ovacije delirične publike 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije