Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuspjeh

Britney Spears dala otkaz u showu "X Factor", bila je dosadna

britney
Pixsell
10.01.2013.
u 16:22

Tako je pretekla producente koji su Britney navodno namjeravali otpustiti jer u emisiju nije unosila energiju koja se od nje očekivala. Zato su joj i bili ponudili ugovor od vrtoglavih 15 milijuna dolara.

Britney Spears uvijek će imati x faktor, ali "X Factor" više nema nju. Tresla se brda, rodio se miš - tako bi se mogao opisati pompozno najavljivan angažman pop princeze u američkom talent showu "X Factor". Naime, 31-godišnja pjevačica nije ostvarila očekivanja gledatelja i ostatka ekipe showa zbog čega je dala otkaz.

Tako je pretekla producente koji su Britney navodno namjeravali otpustiti jer u emisiju nije unosila energiju koja se od nje očekivala. Zato su joj i bili ponudili ugovor od vrtoglavih 15 milijuna dolara, no sve što su pd Spears dobili bilo je da je kandidatima uglavnom govorila "sjajno" i mlako pljeskala.

No, pjevačica nakon otkaza neće ljenčariti već će se baciti na snimanje osmog studijskog albuma kojeg će producirati will.iam i drugi uspješni producenti. Nakon izlaska albuma planira i turneju.

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
12:27 16.12.2013.

Gledao sam na YouTube - u neke od nastupa na X factoru dok je Britney bila član žirija. Budući da sam fan njezinog zlatnog razdoblja 1998. - 2004., nisam to mogao propustiti..... Mogu samo reći da je meni kao gledatelju to bilo neugodno gledati, očigledno je ženska dobila po živcima toliko da nije mogla funkcionirati pred auditorijem. Bilo je vrlo slabo, izvještačeno, hinjeno pristojno, jednom riječju očajno. U što se ona pretvorila kroz svega nekoliko godina, od prekrasnog stvorenja koje je znalo i pjevati u nešto neprepoznatljivo, monotono, nesigurno, plašljivo..... Imao sam dojam da jedva čeka da emisiji istekne minutaža da pobjegne. Ipak, svako joj dobro, treba je se sjećati u lijepom izdanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije