Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav prije posla

Britney Spears dala otkaz svom dečku Jasonu Trawicku

britney spears
pixsell
12.05.2010.
u 10:38

Uvijek sklona iznenađenjima, pjevačica Britney Spears prekinula je poslovnu suradnju sa svojim dečkom, menadžerom Jasonom Trawickom, da bi se njih dvoje više mogli posvetiti svojoj ljubavnoj vezi.

Uvijek hirovita američka pjevačica Britney Spears odlučila je kako joj je ljubav mnogo važnija od posla pa je dala otkaz svome menadžeru i dečku Jasonu Trawicku da bi se njih dvoje mogli posvetiti svom privatnom odnosu.

Britney i Jason počeli su hodati prošle godine, no unatoč brojnim medijskim nagađanjima o prekidu ili, pak, vjenčanju, par zasad uspijeva održati skladnu ljubavnu vezu.

Britney se nakon glazbene turneje posvetila radu na novom albumu i sinovima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije