Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČARALA I OTOK

Britanski tabloidi hvale goleme grudi Nives Celzijus

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/4
03.11.2016.
u 14:43

Za šalu uvijek spremni Englezi objavili su Nivesinu fotografiju s daljinskim upravljačem koji "odmara" na njezinim grudima, uz prigodnu igru riječi "breasting place".

Pjevačica Nives Celzijus ponosna je što se o njoj piše i u mnogim europskim medijima, doduše ne zbog pjevačkog umijeća, nego zbog bujnog poprsja. Tako je prošlog tjedna na Instagramu objavila isječak iz poljskih medija koji su napisali da joj ne treba šminka jer ima grudi, a danas je tekst o njoj izašao i u glasovitom britanskom tabloidu The Sunu. Za šalu uvijek spremni Englezi objavili su Nivesinu fotografiju s daljinskim upravljačem koji "se odmara" na njezinim grudima, uz prigodnu igru riječi "breasting place".

Uvijek zna gdje joj je daljinski

Također, Nives su oslovili kao former WAG, referirajući se na to da je bila u braku s Dinom Drpićem. Naime, britanski tabloidi koriste se akronimom WAG (wives and girlfriends) za oslovljavanje svih djevojaka i supruga nogometaša.

Novinari The Suna potrudili su se i čitateljima preveli kako je Nives napisala "Uvijek znam gdje mi je daljinski", a izdvojili su i nekoliko komentara oduševljenih Nivesinih pratitelja na Instagramu.

>>Provokativna Nives Celzijus objavila novi video: Udaram u glavu

Komentara 6

ŠO
Šokac1
17:33 03.11.2016.

Blago bedastima, njihovo je kraljevstvo nebesko...... pri tom mislim i na autora članka, The Sun, na gospodičninu objavu na Instagramu i, naravno, na čitatelje.

DU
Deleted user
18:27 03.11.2016.

Britanski tabloidi hvale i golemu glupost hrvatskih novinara…

Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
20:26 03.11.2016.

lijepo, da nije rodila nebi bile tako dobre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije