Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh

Britanski kritičari hvale izvedbu Z. Cvitešić u mjuziklu "Once"

zrinka cvitešić
12.04.2013.
u 18:00

Pjevanje je kod nositelja glavnih uloga Declana Bennetta i Zrinke Cvitešić izrazito snažno - kaže jedan britanski kritičar.

Svaki američki film koji prati nastajanje predstave ili filma ima scenu u kojoj glavni glumac jutro poslije premijere hita na prvi kiosk i kupuje sve važnije časopise kako bi vidio što kritičari kažu o njemu. Još dok mu teta s kioska vraća sitni novac, taj glumac čita što je o njemu rečeno, pa ili ljubi sliku kritičara ili gužva novine i tješi se onom starom ‘da imaju talenta, bili bi glumci, a ne kritičari’.

No naša glumica Zrinka Cvitešić ove srijede ujutro nije imala razloga obrušiti se na kazališnu kritiku koja u londonskim medijima zna biti i više nego oštra. Dapače, mogla je nasumično kupiti nekoliko dnevnih novina i pritom ne pogriješiti jer njezin premijerni nastup u utorak navečer na West Endu u mjuziklu “Once” britanski su kritičari dočekali samo s pozitivnim ocjenama.

- Pjevanje je kod nositelja glavnih uloga Declana Bennetta i Zrinke Cvitešić izrazito snažno. Iznenadne ovacije kada cijela dvorana simultano skoči na noge i zaplješće rijedak su prizor - kaže jedan kritičar, a drugi pak ne propušta naglasiti koliko je lijepa ta hrvatska glumica. U Guardianu kažu, publika je plakala, ali i glavna glumica Zrinka Cvitešić koja je pokazala iskrenu emociju. Premijera je iza nje, a ispred, ako je suditi po odličnim kritikama, velika inozemna karijera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije