Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
x factor

Britanija luda za Garyjem, Jacques nije prikazan u prvoj emisiji

'22.01.2011., Zagreb -  Prva natjecateljska vecer za izbor najbolje pjesme Dora 2011. Pjevac Jacques Houdek. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
21.08.2011.
u 17:48

Svi su htjeli vidjeti kako se pjevač Take Thata snašao u ocjenjivanju nastupa mladih talenata - i kritike su odlične

Oči cijele Britanije bile su u petak navečer uprte u početak showa “X Factor” u čijoj se osmoj sezoni okušao i naš pjevač Jacques Houdek.

No, nije glazbenik iz Velike Gorice razlog što je zanimanje britanske javnosti bilo tako veliko, zaslužan je za to ipak pjevač Gary Barlow koji se našao u žiriju umjesto Simona Cowella. Svi su htjeli vidjeti kako se pjevač Take Thata snašao u ocjenjivanju nastupa mladih talenata - i kritike su odlične. Ipak, Jacques nije pronašao svoje mjesto u prvoj emisiji, pa ga očekujemo sljedeći petak.

Komentara 12

Avatar blackula9
blackula9
23:58 21.08.2011.

žak je prerastao taj show

ZE
zendraf
18:07 21.08.2011.

Prikazali bi ga, ali nije im stao u kadar.

VE
vexvg
09:55 22.08.2011.

ladaniva je napisao/la: Eto i on, TRBUHOM za kruhom! dobar......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije