Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBARA REKORDE

Britanci odabrali: Njena stražnjica je najljepša

kelly brook
Foto: Instagram
1/6
08.01.2014.
u 21:11

Osvojivši laskavu titulu raskošna Kelly Brook za sobom je ostavila plejadu ništa manje zamamnih dama kao što su Kylie Minogue, Beyonce ili Rihanna

Supermodel Kelly Brook ponovo obara rekorde, ili bolje rečeno njena stražnjica koju su Britanci proglasili najljepšom u svijetu slavnih. Osvojivši laskavu titulu raskošna Kelly za sobom je ostavila plejadu ništa manje zamamnih dama kao što su Kylie Minogue, Beyonce ili Rihanna, javlja Daily Mail.

Pobijedila je i trećeplasiranu Pippu Middleton čija je besprijekorna linija impresionirala javnost na kraljevskom vjenčanju te obožavanu Cheryl Cole, pjevačicu koju mediji na otoku često proglašavaju najljepšom ženom svijeta.

Kelly svoju zavidnu liniju održava svakodnevnim mukotrpnim treninzima u teretani, a prizore preznojavanja često nesebično podijeli s obožavateljima na Twitteru.

>>Kelly Brook si namontirala stražnjicu Kim Kardashian

Komentara 1

DU
Deleted user
21:04 10.01.2014.

Vidi čuda ove se može komentirati a izbor za večernjakovu ružu više ne može. Ma bravo večernjakovci, što je bilo previše negativnih komentara, pa nije ni čudo kad je u izboro Sevka i pazite Tatjana MUnižaba. S obzirom da ovovo nije po volji uredništva večernjaka vjerojatno će me admin kazniti jer nisam na liniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije