Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert u puli

Brazilska zvijezda Michel Telo bacio obožavateljice u trans

michel telo (1)
Foto: pixsell
1/3
18.08.2012.
u 13:48

Autor ljetnog hita “Ai Se Eu Te Pego” energičnim nastupom osvojio je Pulu. Tisuće rasplesanih obožavatelja s njim je u petak navečer uzdrmalo Arenu.

Brazilska zvijezda Michel Teló u pulskoj Areni publiku je učio koreografije svojih pjesama, a cijela Arena izgledala je kao velika pozornica puna plesača.

 

Najviše je bilo mlađe publike i djece s roditeljima koji su jedva čekali stihove popularne pjesme “Ai Se Eu Te Pego”. Prije nego što je otpjevao poznate stihove “Nosa, nossa...” na velikom platnu prikazan je kratak film njegovih fanova, od djece, obožavateljica, bendova i nogometaša, koji pjevaju poznate stihove.

 

Pjesmu je otpjevao na portugalskom i engleskom jeziku. “Drago mi je što sam došao u Hrvatsku, ovdje je predivno”, rekao je Teló.

 

U jednom trenutku pitao je rasplesanu publiku je li žedna, a potom je ispio gutljaj vode iz boce i bacio je među obožavateljice, što je izazvalo opću euforiju. Puno ljudi bilo je izvan Arene i pokušalo vidjeti poznatu brazilsku zvijezdu koja je na turneji u Europi. Iako Arena nije dobro znala ostale njegove pjesme, to nije bila zapreka da energičnim nastupom, ali i svirkom na harmonici i gitari, osvoji publiku.

 

Otpjevao je i svoju novu pjesmu “Bara Bara Bere Bere”, nastalu na turneji i pokušao publiku naučiti koreografiju, a cijela je izvedba snimana za njegov dokumentarac. Pjevao je i svjetske hitove poput “Americano” i “Tonight Is Going To Be A Good Night”. Iako se šuškalo kako bi koncertu u Areni mogao prisustvovati i jedan od najpoznatijih sportaša Cristiano Ronaldo, nije se pojavio, a nakon koncerta na stotine njegovih fanova vrištalo je i čekalo ga ispred Arene da ga vide. Pjevač je uoči koncerta na Twitteru objavio sliku kako uživa na pulskoj plaži na Verudeli, a nakon koncerta fotografiju prepune Arene.

 

“Predivno! Dirljivo! Još jedan nevjerojatan dan je iza mene. Hrvatska, hvala ti!”, napisao je pjevač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije