Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika povezanost

Brat Kate Middleton se također borio s ozbiljnom bolešću, a sada je on njoj podrška

Foto: profimedia
1/21
23.03.2024.
u 14:58

Britanska princeza Kate Middleton boluje od raka, a njezin brat se svojevremeno borio s depresijom kada mu je upravo najstarija sestra Kate bila podrška. Sada je pak on svojoj sestri podrška te je javno objavio njihovu fotografiju iz djetinjstva.

Brat princeze od Walesa, James Middleton, inače mlađi brat princeze Kate dirljivom se porukom javio nakon što je ona objavila da boluje od opake i teške bolesti - raka. Na društvenoj mreži Instagram uf fotografiju iz njihovog djetinjstva kada su planinarili, 36-godišnji James je na Instagramu napisao: - Tijekom godina zajedno smo se popeli na brojne planine. Kao obitelj, popet ćemo se i na ovu s tobom - emotivno je napisao brat Kate Middleton te joj pružio podršku u ovim iznimno teškim trenucima.

Brojni obožavatelji britanske kraljevske obitelji odmah su reagirali ističući kako James sada podupire Kate na isti način na koji je ona bila uz njega dok se on pak borio s depresijom. - Divan post, Kate ima punu podršku obitelji. Ne sumnjam da će naša voljena princeza proći kroz ovo i uskoro biti izliječena od raka - napisao je jedan od obožavatelja kraljevske obitelji ispod zajedničke fotografije Kate i Jamesa iz djetinjstva. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/105

 

James je javno govorio o tome kako je Kate, s njihovim roditeljima i sestrom Pippom, bila uz njega i pomagala mu da nadvlada kliničku depresiju. Middletoni su vrlo povezana obitelj, Carole i Michael, koje samo kratka vožnja dijeli od njihovog doma u Buckleburyju u Berkshireu do imanja Windsor gdje Kate i William s djecom žive u Adelaide Cottageu, već dugo su stabilan i pouzdan faktor u brizi o troje unučadi, pogotovo sada kad im je najstarija kći suočena sa strašnom dijagnozom.

U Kateinoj obitelji je William pronašao toplinu i sigurnost koju nije imao u vlastitoj i razorenom braku svojih roditelja, kralja Charlesa i pokojne princeze Diane.

 

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije