Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP BALADA

Branka Delić predstavlja svoj novi singl “Ostani zauvijek”

Branka Delić
Foto: Promo
17.10.2018.
u 10:46

Svojom emotivnom pjesmom i uvijek zanimljivom interpretacijom će zagrijati sva srca u nadolazećim hladnim danima. Branka je ujedno autorica glazbe i teksta je, dok je za aranžman zaslužan Silvestar Dragoje Šomi.

Ljubiteljica pop i soul zvuka Branka Delić svojom ljubavnom baladom “Ostani zauvijek” najavljuje nove materijale nakon poduže stanke, ali i započinje suradnju s diskografskom kućom Hamar Media.  

 

Svojom emotivnom pjesmom i uvijek zanimljivom interpretacijom će zagrijati sva srca u nadolazećim hladnim danima. Branka je ujedno autorica glazbe i teksta je, dok je za aranžman zaslužan Silvestar Dragoje Šomi.

Nakon što je napisala tekst, glazbenica je tražila savršenu melodiju koja će ga pratiti: “Zaljubila sam se najprije u romantični tekst ove pjesme, a potom i u melodiju koja je došla spontano uz malu pomoć moje kćeri Domenice. Ovo je moja nova solo pjesma nakon jako dugo vremena i vjerujem da će se mnogi u nju zaljubiti kao ja. Ljubavna je, ali optimistična.”

Pjesmu prati spot prepun bajkovitih kadrova zabilježenih na otoku Hvaru u predivnom malom ribarskom mjestu Vrboska u kojem pjevačica ljetuje zadnjih 20 godina : “Za vrijeme ljetovanja na jednom druženju pustila sam preko mobitela pjesmu svojim prijateljima, a u širem društvu se našla mlada ekipa hvarskog Studija H koji su i predložili da na Hvaru snimimo i spot.”

Osim što ima uspješnu solo karijeru, Branka je godinama dio projekta odnosno grupe zvane Ladies zajedno s kolegicama Ivanom Radovniković, Sanjom Doležal i Majom Vučić. Vrlo zanimljivim repertoarom koji se sastoji od evergreena pa do najnovijih svjetskih hitova, pjevačice svojim izvedbama oduševljavaju publiku diljem Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije