Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio sebe

Bradley Cooper progovorio o ovisnosti o alkoholu

Bradley Cooper
Foto: Press Association/PIXSELL
17.12.2013.
u 16:28

Bradley Cooper danas je jedan od najpoznatijih glumaca, sa uspješnom karijerom i manekenkom kraj sebe.

Bradley Cooper danas je jedan od najpoznatijih glumaca, sa uspješnom karijerom i manekenkom kraj sebe. No, život nije uvijek bio tako dobar za 39-godišnjeg glumca. U njegovom intervjuu za GQ progovorio je o svojim ovisnostima te načinu na koji je to iskustvo utjecalo na njegov život.

Iako je imao loše razdoblje te nizao neuspjehe zbog alkoholizma, Bradley je imao dovoljno pribranosti da odluči raditi na sebi i za sebe. - Radio sam na filmovima i sreo Sandru Bullock te još neke ljude. Shvatio sam da sam ja ja kad sam trijezan. Ponovno sam otkrivao sam sebe na poslu i bilo je sjajno, rekao je Cooper.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije