Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati u bijeloj kući

Bradley Cooper na večeru s Obamom i Hollandeom poveo 15 godina mlađu

bijela kuća
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/14
12.02.2014.
u 10:41

Bradley Cooper bio je jedan od 300 uzvanika na svečanoj večeri u povodu posjeta francuskog predsjednika SAD-u

Baš uoči Valentinova obilježit će prvu godišnjicu veze, a sada ju je glumac Bradley Cooper poveo na večeru u Bijelu kuću. Manekenka Suki Waterhouse (22) u elegantnoj haljini pratila je Coopera (39) koji je bio dio "zvjezdane" svite pozvane u povodu posjeta francuskog predsjednika Françoisa Hollandea SAD-u.

Suki i Cooper posljednjih su mjeseci nerazdvojni te su zajedno viđeni u L. A.-u, Londonu, Parizu, Berlinu i sada u Washingtonu.

– Ne pričam o svom dečku jer je to dosadno. Nisam jedna od djevojaka koje stalno pričaju o tome – rekla je Suki prošli tjedan.

Bradley je tijekom večeri razgovarao s Johnom Kerryjem, državnim tajnikom SAD-a, a u razgovoru s Hollandeom obratio mu se na francuskom, koji govori tečno.

Bila je to jedna od najtraženijih pozivnica posljednjih mjesec dana u Washingtonu, a osim Coopera, na večeru sa 300 uzvanika bili su pozvani i producent i redatelj J. J. Abrams, pjevačica Mary J. Blige, voditelj Stephen Colbert te glumica Julia Louis-Dreyfus.

>>Obama Hollandea odveo na imanje Thomasa Jeffersona

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije