Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav na pomolu

Bradley Cooper i Jennifer Aniston dijele nešto više od prijateljstva?

Jennifer Aniston
14.04.2011.
u 12:12

Nagađa se da su glumci u kontaktu protekla dva tjedna te da ih povezuje nešto više od običnog prijateljstva

Mjesec dana nakon što je raskinuo vezu s glumicom Renee Zellweger, glumac Bradley Cooper odlučio je obnoviti prijateljstvo s Jennifer Aniston.

O njihovu se odnosu nagađalo još 2009. godine kada su viđeni na zajedničkoj večeri u New Yorku, ali činilo se kako tada nisu ostvarili ništa više od prijateljstva. Ipak, neki izvori upućuju na to da je dvojac u stalnom kontaktu protekla dva tjedna, imaju dosta toga zajedničkog, a Jen je već objavila kako misli da je Bradley atraktivan i šarmantan muškarac koji je jasno usredotočen na svoju filmsku karijeru, što se njoj također sviđa.

Kako će se stvari razvijati, saznat ćemo uskoro. Bradley se vratio u Los Angeles nakon europske promocije novog trilera ''Limitless'' i, kako dobro upućeni izvori otkrivaju,  vrijeme namjerava provoditi s Jennifer Aniston.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije