Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morao na operaciju?

Brad Pitt viđen kako iz bolnice izlazi u invalidskim kolicima, fanovi u strahu

Foto: profimedia
1/9
17.04.2021.
u 22:00

Podvrgnuo se zahvatu koji se odvija pod anestezijom, zbog čega je trebao malu pomoć pri izlasku iz bolnice.

Holivudski glumac Brad Pitt trudio se sakriti identitet, no paparazzi su ga prepoznali i snimili kako iz bolnice na Beverly Hillsu izlazi u invalidskim kolicima. 

Fotografije su odmah počele kružiti internetom, a obožavatelji su u strahu čekali vijest zašto je njihov omiljeni glumac morao u bolnicu. Čini se kako razloga za strah nije bilo jer je Brad morao samo na manji operativni zahvat vađenja umnjaka koji su mu stvarali probleme. Brad je iz bolnice izašao poptuno neprepoznatljiv, sa kapuljačom preko glave, sunčanim naočalama i zaštitnom maskom. Ali čak ni to nije zavaralo fotografe.

Mediji pišu kako je glumac morao na operaciju kako bi riješio zdravstveni problem s umnjacima. Podvrgnuo se zahvatu koji se odvija pod anestezijom, zbog čega je trebao malu pomoć pri izlasku iz bolnice.

Foto: profimedia

Nakon operacije ga je član zdravstvenog osoblja zbog sigurnosti odvezao u kolicima do automobila i njegova tjelesnog čuvara koji je nosio vrećicu s propisanim lijekovima za ublažavanje bolova, naveli su mediji.

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom!

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
05:02 18.04.2021.

Drhtim, tresem se, neću više moći jesti od brige, dajte broj računa da se sirotom uplati koja kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije