Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO MU JE

I Brad Pitt je samo čovjek. Evo kako se liječi od razvoda s Angie

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
21.03.2017.
u 16:07

- Pomoću umjetnosti uspijeva se koncentrirati samo na jednu stvar, a da pritom ne misli ni na što drugo. Rađe se tako nosi s razvodom, nego da tulumari - kazao je izvor Daily Mailu.

Brad Pitt (53) se zatvorio u umjetničkom studiju u Los Angelesu, gdje pod nadzorom prijatelja, britanskog kipara Thomasa Houseagoa, izrađuje skulpturu. Daily Mail piše i kako Pitt svaku noć sluša listu omiljenih sentiša, koji mu pomažu nakon prekida s Angelinom Jolie.

Angelina se nedavno vratila iz Londona gdje je govorila o važnosti da se procesuiraju silovanja i seksualni zločini počinjeni u ratu. Angie je sa svojih šestero djece boravila i u Kambodži, gdje je održana premijera njenog novog filma "First They Killed My Father ", koji govori o brutalnom režimu Crvenih Kmera.

Brad se za to vrijeme vozio motorom ulicama Los Angelesa, a navečer radio na skuplturi, i slušao tužne pjesme.

- Svi znaju da to ima veze s privatnim problemima, ali nitko ništa ne govori. On je miran tip, tih, jako skroman. Pomoću umjetnosti uspijeva se koncentrirati samo na jednu stvar, a da pritom ne misli ni na što drugo. Rađe se tako nosi s razvodom, nego da tulumari  - kazao je izvor Daily Mailu.

Kako doznaju britanski mediji, Pitt najčešće sluša kanadski indie folk band Bon Iver, te jednu od najpoznatijih pjesama o prekidima "Just To Satisfy You" Waylona Jenningsa.

>>Brad je opet povrijedio Angelinu, ona je frustrirana i ljutita

Ključne riječi

Komentara 5

BR
BrajacXL
00:07 22.03.2017.

Brad Pitt dojdi u lipu našu imamo mi puno takovih...

DU
Deleted user
08:56 22.03.2017.

Dali te skulpture imaju i sise?

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
07:10 22.03.2017.

Koga je briga , prožvakala ga i ispljunila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije