Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barbara Prpić Biffel potvrdila razvod

Bračni krah Stele iz “Doline sunca”

Barbara Prpić Biffel
13.10.2009.
u 20:53

Kraj ljubavi očito je svima došao kao grom iz vedra neba, što se nije moglo naslutiti u ožujku prošle godine.

– Istina je. Moj suprug Daniel i ja se razvodimo, no ne želim objašnjavati niti dalje ulaziti u to. Što vam je Daniel rekao? – upitala nas je glumica Barbara Prpić Biffel koju gledatelji znaju kao Stelu u HTV-ovoj telenoveli “Dolina sunca”.

– Dajte to Barbaru pitajte. Ja s tim nemam ništa, ni s novinama ni s izjavama. Ja sam samo ton-majstor. Dat ću vam njezin broj pa pitajte – rekao nam je nešto ranije njezin uskoro bivši suprug Daniel Biffel. Tada je 30-godišnja glumica uzvratila:

– Onda ću vas i ja preusmjeriti pa o razvodu dalje pitajte njega – rekla je Barbara. O razlozima zbog kojih se razilaze nitko od njih ne želi govoriti pa dok oni prebacuju lopticu na onog drugoga, prekid sedmogodišnje ljubavi, doznajemo, pokušavaju spasiti njihovi bližnji.

Pogrešno biranje telefonskog broja Danielovu majku tako je dovelo do naše redakcije pa nas je usput zamolila da u njezino ime izgrlimo i izljubimo Barbaru. Kraj ljubavi očito je svima došao kao grom iz vedra neba, što se nije moglo naslutiti u ožujku prošle godine. Dvoje mladih tada se vjenčalo u prisutnosti kumova i roditelja.

– Padala je kiša, a kad smo izišli iz matičnog ureda na Medveščaku, zasjalo je sunce i na nebu se pojavila duga – opisivala je tada glumica. Njihovu bajku sutra će prekriti sivi oblaci kojima će, čini se, svjedočiti samo njihovi psići Jok i Ferdo.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
baća45
00:23 14.10.2009.

Ma dajte se pomirite - sapunice uvijek imaju sretan kraj. Inače Barbara je vrlo simpatična - siguzran sam da je i gospodin Dani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije