Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinastija u šetnji

Braća Todorić na Stradunu pokazali svoje ljepše polovice

todorić (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/8
07.08.2011.
u 16:20

Nove prijateljice bile su i modno usklađene pa je Martina Todorić blistala u maloj crnoj haljini, a Ivanova djevojka Milica Mihajlović u bijeloj.

Zavidni muški pogledi pratili su Antu i Ivana Todorića dok su šetali Stradunom u društvu svojih partnerica.

Nove prijateljice bile su i modno usklađene pa je Martina Todorić blistala u maloj crnoj haljini, a Ivanova djevojka Milica Mihajlović u bijeloj.

Veselo društvo sjelo je na piće, a Martina i Milica odmah su se upustile u male ženske razgovore, dok su se Ante i mlađi brat Ivan smijali nekim muškim temama.

Komentara 27

PR
provad
12:50 09.08.2011.

sudeći po figuri, očito i one jedu samo K-plus tunjevinu... :)

DU
Deleted user
16:48 07.08.2011.

sve se vraća sve se plaća tako i ova dvojica tajkunčića stići će račun za pljačku i lopovluk pravda je spora al dostižna

GP
GP66
12:43 09.08.2011.

...da smo zivi i zdravi i jos godina sto....nek je pjesme i vina i da nas cuva Bog.....,nek su najbolje zene uvijek pored nas......jer ovaj zivot je kratak i prozuji za cas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije