Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi život

Boy George nakon stroge dijete gotovo je neprepoznatljiv

Boy George
Twitter
18.02.2013.
u 20:30

Na dodjeli nagrada WhatsOnStage.com nisu bili sigurni da je to zaista on, a zlobnici tvrde da je za novi izgled zaslužna - gorčina

Nakon što se posljednjih godina borio s viškom kilograma, Boy George uspio se doslovce “prepoloviti”. Fanovima je otkrio tajnu uspješne dijete: pet sati razmaka između obroka, bez kave ili čajeva. Nakon obroka pije samo vodu. Ne jede ni kruh, šećer, a o kolačima samo sanja, napisao je George na svom Twitter profilu.

Svoju novu liniju pokazao je u nedjelju navečer na dodjeli nagrada WhatsOnStage.com u Palace Theatreu u Londonu. Kao da je slutio da će izazvati zgražanje javnosti, prije odlaska na dodjelu pjevač je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj našminkan pozira u crnom odijelu i kapi ukrašenoj gumbima i vunenim konopcima. Tek da ih upozori!

Pozirajući na crvenom tepihu u odijelu, Boy George bio je gotovo neprepoznatljiv. Zlobnici komentiraju kako do vitke figure nije došao dijetama, nego problematičnim načinom života nakon što mu se karijera strmoglavila.

Prije dvije godine Boy George je bio na uvjetnoj kazni jer je tukao mušku prostitutku. Osuđen je na dobrotvorni rad. Prošlog ljeta glazbenik je gostovao na otoku Hvaru, tada još nije bio na dijeti.

Osim što je počeo paziti na prehranu, 51-godišnji glazbenik prestao je i pušiti, a sad, kaže, još samo treba poraditi na karijeri.

>> Boy George provodio se u Hvaru, gdje je i nastupio

Ključne riječi

Komentara 4

AU
autoritet
18:03 19.02.2013.

Je li ovo ljudsko biće?

BA
baniček
22:50 18.02.2013.

EU afrodita,...a i sklonosti su mu u duhu današnjeg vremena, a on je bio 30 godina ispred tog vremena.

PE
Pegaz
08:18 19.02.2013.

Tko o cemu - Hrvati pretezito o necijim sklonostima....narod smo poprilicno opterecen seksom, sklonostima i tome sl., ha? Smijesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije