Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životna drama

Borna Rajić nije mogla suspregnuti suze: 'Bivši partner iz osvete mi je uzeo sina'

borna rajić
Foto: RTL Screenshot
1/3
26.01.2016.
u 19:44

Boli je, kako kaže, činjenica da njezin bivši partner ne bira sredstva kako bi se domogao njezina novca

"I bogati plaču", uzrečica je koja se potvrđuje u slučaju dizajnerice Borne Rajić koja posljednjih mjeseci vodi bitku s bivšim partnerom oko skrbništva nad njihovim petogodišnjim sinom Rafaelom.

U intervjuu za RTL Borna je priznala da proživljava najteže trenutke u svom životu otkako joj njen bivši partner i otac djeteta Ron Hale pokušava oduzeti skrbništvo nad sinom. Prije nešto više od dva mjeseca, točnije 14.studenog, Hale je uzeo dječaka kojeg je kod sebe zadržao sve do 18. prosinca, a da o tome nije obavijestio majku dječaka.

– Dopuštao mi je telefonski razgovor s djetetom, i to se događalo tako da ja ili braća pitamo kad ćemo se vidjeti i onda on na hebrejskom djetetu govori što da odgovori. Onda nam dijete kaže "jednog dana" – ispričala je Borna koja tijekom intervjua nije mogla suspregnuti suze.

Boli je, kako kaže, činjenica da njezin bivši partner ne bira sredstva kako bi se domogao njezina novca.

– Tražio je od mene alimentaciju od 5000 eura – otkrila je Borna i dodala kako je njezina surova životna lekcija spoznaja da vuk dlaku mijenja, a ćud nikada.

– Postoje zaista različiti nivoi ljudske svijesti i čovjek koji je na nivou pukog preživljavanja, u vama ne gleda čovjeka već sredstvo za preživljavanje – konstatirala je dizajnerica koja smatra da joj se Ron na ovaj način osvećuje jer ga je ostavila.

Iako prema presudi iz 2013. godine ima skrbništvo nad njihovim djetetom, pred Bornom je još jedna teška pravna bitka jer je nedavno francuski sud nepravomoćno odlučio Rafaela dodijeliti ocu koji trenutačno živi u SAD-u.

>>Borna Rajić: Preozbiljno shvaćanje života izvor je tuge, ja generiram sreću

>>Prekrasna Borna Rajić uživala u zagrebačkom izlasku

Komentara 96

DU
Deleted user
20:17 26.01.2016.

Pa ovaj tip joj radi Ono isto sto je ona radila bivsem suprugu. Ponekad je dobro vidjeti kako je to iz suprotne perspektive.

JE
Jednakost
19:59 26.01.2016.

Od kud njoj lova? Gdje ju je zaradila?

MA
Majur
20:37 26.01.2016.

Ah da,izgleda da se njezin Židov drži one stare:"prema dami se kao prema dami ponašaj,a prema dro.i kao prema dro.i.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije