Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dlake na jeziku

Borna Rajić: 'Tri i pol godine apstinirala sam od seksa'

Borna Rajić
Foto: Instagram
1/7
03.03.2016.
u 09:20

Dizajnerica Borna Rajić svojom posljednjom izjavom ponovno je podigla medijsku prašinu. Osim što je priznala kako je tri godine apstinirala od bilo kakvog eksperimentiranja otkrila je i da je nedavno u njezin život nenadano ušetala simpatija

Borna Rajić iz dana u dan sve više privlači pozornost svojim izjavama. U intervjuu za RTL kontroverzna dizajnerica priznala je kako je više od tri godine apstinirala od seksa. 

– Ja sam tri i pol godine apstinirala ne samo od seksualnog odnosa nego od bilo kakvog eksperimentiranja jer sam bila svjesna da moram promijeniti neke svoje duboke podsvjesne programe i osvijestiti ljubav prema samoj sebi – priznala je Borna koja ističe da je ključna ljubav prema sebi. 

Kazala je i kako je svjesna svojih mana i vrlina, no da istovremeno zna što želi i da ni pod koju cijenu ne namjerava odstupiti od svojih zahtjeva.

 

SERIJA SA ČAČKALICOM U USTIMA, Slika I

Fotografiju objavljuje Borna Rajic (@bornarajic)

– Bila bih najveća kurva kada bi me to zabavljalo, ali sam u tim nekim svojim odabirima vrlo teška. Recimo, meni dodir muške ruke nema emocije i naboja, ja to ne podnosim – rekla je Borna i priznala da je u njezin život nedavno sasvim slučajno ušla nova simpatija. Umjesto po sina,  koji nije mogao doletjeti iz Ženeve zbog snijega, Borna je otišla van i upoznala tajanstvenu osobu koja je zarobila njezine misli. 

– Ja sam iznutra baš osjetila taj poriv i tu večer mi se dogodio jedan važan susret. I sada imam simpatiju – otkrila je tajanstvena Borna ne želeći otkriti ime muškarca koji ju je osvojio.

>>Borna Rajić fotkala se u toplesu, ali i sakrila čačkalicu. Možete li je naći?

>>Borna Rajić 'nudi' savjetovanje: Cijena sata je 1000 kuna, za osobe s financijskim poteškoćama 50

Komentara 28

DU
Deleted user
09:44 03.03.2016.

Izgleda da od pameti apstinira cijeli život!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
09:40 03.03.2016.

Jadna zena tesko je al bice bolje ima ona dukata jos dovoljno a ja sam mislil da se u korizmi odrekla ljubavi a sad vidim da jadnica pati

BL
bluesbob
10:20 03.03.2016.

Borna pliz u inbox da maknemo paučinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije