Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazba joj je životni pokretač

Borna Rajić otkrila je tajnu svoje vitke linije

borna rajić
Foto: Screenshot
1/5
12.01.2015.
u 16:21

Video u kojem zanosno njiše kukovima dizajnerica je snimila u svom domu u Parizu

Dizajnerica Borna Rajić i u četrdesetima izgleda savršeno. Tajnu svog besprijekornog izgleda otkrila je na YouTubeu. Vitku liniju Borna Rajić pripisuje plesu koji je pokazala u videu pod nazivom "Borna Rajic Workout".  Video je snimila u svom pariškom domu u kojem živi posljednjih osam godina. 

– Bilo koji oblik vježbanja na vas će djelovati samo ako se zabavljate. Nije bitno zabavljaju li se drugi dok vas gledaju ili je čak i vama smiješno, bitno je da će to imati učinka – poručila je za početak Borna.

Nakon uvodnih riječi začuli su se prvi taktovi poznate Shakirine pjesme "Ciega, Sordomuda" na koje je dizajnerica počela zanosno njihati kukovima.

Koliko su joj glazba i ples važni, dizajnerica je objasnila za T-portal.

– Glazba je uz ljubav moj najsnažniji životni pokretač. Glazba i ples za mene su revitalizirajuća dnevna praksa kojom održavam tonus mišića i nadasve dobro raspoloženje, koje me onda teško napušta cijeli dan. Ples ima autoerotičnu komponentu koja ima pozitivan učinak na moždanu i staničnu kemiju – izjavila je Borna i dodala kako je ovaj video poziv na redovito konzumiranje tog eliksira vitkosti i mladosti.

Kako održati liniju kao Borna, pogledajte u videu!

>>Borna Rajić: Najskuplja haljina koju imam koštala je 70.000 kuna

>>Borna Rajić odradila još jednu kolekciju: U smirenoj sam fazi

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:36 13.01.2015.

Interesantno je da su fotografije na kojima bi se trebala vidjeti linija poprilicno mutne, a na ostalima je prosjecna starija zena. Gdje je zena koja izgleda savrseno u 40-ima (ok, j.Lo, Paula Abdul itd, ali to nisu one)? I pise dizajnerica. Dizajnerica cega? Lokomotiva, papirne konfekcije, gradevina, poljoprivrednih strojeva, namjestaja....cega?

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:38 13.01.2015.

A ko je pak ta?

ME
melanija
09:07 13.01.2015.

a bog te nece. prestrasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije