Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završen HTC Cap

Borna Rajić i doživotna zaliha stolnjaka za modnu katastrofu

cro a porter (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/30
23.10.2011.
u 19:30

Nejasno je, zapravo, kako se ta ljetna kolekcija uopće našla na pisti. Od toga je nejasnije samo to zašto ta bogata gospođa žedna medijske slave ne shvaća da je za relativno malen novac mogla angažirati nekoga tko zna što radi.

Zadnji dan ovojesenskog HTC Cro-a-Portera spasio je Teo Perić. Nova kolekcija za MAK definitivno je najbolje od svega dobrog što je do sada napravio za tu kuću. U jesenskoj paleti boja na pistu je pustio savršeno skrojene haljine i kombinezone, a poseban naglasak na damskoj silueti postigao je jaknama i kaputima s umjereno naglašenim ramenima i vrlo istaknutim strukom.

V. Beckham ne šije sama

Najveći modni horor priredila nam je Borna Rajić. Nejasno je, zapravo, kako se ta ljetna kolekcija uopće našla na pisti. Od toga je nejasnije samo to zašto ta bogata gospođa žedna medijske slave ne shvaća da je za relativno malen novac mogla angažirati nekoga tko zna što radi, dok bi se ona samo slavodobitno fotografirala.

U okrutnom svijetu recesijskog biznisa taj je netko mogao biti potpuno anoniman, a ona hrvatska Victoria Beckham (ili netko možda još misli da Vicky sama i šije svoje modele?!). Ovako smo vidjeli nezgrapno smotane bale tkanina za stolnjake koje je Borna Rajić pronašla u nekom pariškom dućanu. Na nesreću, izgleda da je nabavila doživotnu zalihu.

Kao modnu debitanticu vidjeli smo Maju Merlić u suradnji s Andrejom Bistričić. Mama Željka Ogresta i tata Dubravko Merlić bili su snažna podrška iz publike. Maja je dvadesetjednogodišnja studentica arhitekture, a u modnoj se suradnji našla kad je počela eksperimentirati s printanjem uzoraka koji nastaju tijekom kemijskih procesa na polaroidima.

Cro-a-Porter je zatvorio Juraj Zigman. U onom ledenom podrumu njegovu smo reviju čekali 40 minuta, tako da danas u krevetu s vrućicom leže brojne “žrtve mode”.

Moda za estradnjake

Dočekali smo obilje pirotehničke magle i kolekciju koja je s njegovim prepoznatljivim rukopisom ovog puta križala Kleopatru (šminka i “pregačice”) s grčkim božicama, uz obilje španjolskih volana kojima tu doista nije bilo mjesta.

Na žalost, Zigman se počeo vrtjeti u modnom krugu iz kojeg hitno mora izaći, čak i kada radi samo modu koju će na sceni nositi neke od estradnih zvijezda.

Komentara 11

KA
karin
22:13 23.10.2011.

Kome Borna Rajić misli ovo prodavati???

IV
ivna
07:04 24.10.2011.

Kako kome??? Pa onim u prvim redovima...

GE
generaly
14:42 24.10.2011.

Meni je baš štosno i kućevno tj, opušteno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije