Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prirodno izdanje

Borna pozirala s kapom za kupanje i 'izazvala' Instagram ljepotice: 'Ajde da vas vidim bez šminke i photoshopa'

Foto: Instagram
1/7
26.06.2019.
u 13:16

Borna Kotromanić pokrenula je challenge na Instagramu. Tko će imati dovoljno hrabrosti da se odazove, tek ćemo vidjeti.

Sezona je godišnjih odmora, plaža, preplanulih tijela i oskudnih kupaćih kostima. I dok većina dama na plažu odlazi bez make-upa, Instagram influencerice nerijetko se za prženje uz obalu spremaju kao da idu u noćni izlazak.

Tom trendu odlučila je doskočiti Borna Kotromanić koja je na svom profilu objavila neobrađenu fotografiju s bazena u kupaćem kostimu i s kapom na glavi.

"Challenge svim Instagram ljepoticama, slikajte se bez šminke i photoshopa s kupaćim kapom na glavi i budite #opetnajljepša", napisala je Borna u opisu fotografije. Na koga je točno aludirala nije poznato, a s obzirom na to da je hashtag #opetnaljepša zaštitni znak bosanske influencerice Hane Hadžiavdagić možda je upravo ona jedna od ljepotica koju je Borna izazvala ovim izazovom. Tko će biti dovoljno hrabar da mu se odazove, tek ćemo vidjeti.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar pendreck
pendreck
14:39 26.06.2019.

Mmm, svida mi se...rado bi na kavu s Bornom

PR
PrimoracRi
14:21 26.06.2019.

Borna? Žensko? Neč ne štima ste pasali,aš sunce fanj svitli.

BO
borcanac
17:21 26.06.2019.

A tkoje Ova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije