Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendanska zabava

Borisu Novkoviću ispunjena želja, nakon 20 godina opet je sreo Tajči

boris novković
mario krištofić
29.07.2011.
u 14:39

Dalibor Petko, voditelj Narodnog radija, sa svojom ekipom napravio je dostojan oproštaj od treće sezone showa i u goste pozvao I Bee, Borisa Novkovića, Kim Verson, Bojana Jambrošića, Jasmina Stavrosa, Remi, Antoniju Šolu i Maju Šuput

I Bee, Boris Novković, Kim Verson i Bojan Jambrošić, Jasmin Stavros, Remi iz grupe Elemental, Antonija Šola i Maja Šuput došle su na slavlje najpopularnije glazbene emisije u radijskom eteru. Voditelj Narodnog radija Dalibor Petko sa svojom ekipom, naime, napravio je dostojan oproštaj od treće sezone showa, izdvojivši neke od najboljih trenutaka u posljednjih 300 emisija.

Antonija Šola pekla je tortu, Bojan Jambrošić dobio zabavu iznenađenja za svoj 25. rođendan, a Borisu Novkoviću ispunila se želja da nakon 20 godina ponovno susretne Tajči. Sinčić Ivane Banfić dao je prvi intervju upravo Glazbenom showu, Kim i Bojan svoju su profesionalnu karijeru počeli na Narodnom radiju, Stavros je sa Slavonskim lolama dogovorio duet u emisiji, a Maja Šuput jedina natjerala Petka da s njom zapjeva.

Slavljenička emisija protekla je u ležernu tonu. Dok su se pjevačice u studiju Narodnog radija natjecale koja se bolje dotjerala za ljeto, dečki su donijeli darove. Jasmin Stavros darovao je domaći liker od maslina, a Boris je na dar donio knjigu "Govor tišine", ujedno ekskluzivno otkrivši da će uskoro postati otac još jednog sinčića. 300. emisijom završila je treća sezona ''Glazbenog showa Dalibora Petka'', a ekipa se u eter Narodnog radija vraća 1. rujna velikim koncertom Colonije i Slavonia banda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije