Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljen u drugu

Boris Novković razvodi se nakon osam godina braka

'08.11.2006 Zagreb - Boris Novkovic sa suprugom Lucijom Photo Marijan Delija/24sata'
'Marijan Delija/24sata'
15.03.2012.
u 08:35

Pjevač je već nekoliko mjeseci zaljubljen u drugu ženu, ali tvrdi da ona nije razlog njegove rastave.

– Da, istina je, Lucija i ja predali smo papire za razvod – potvrdio je kantautor Boris Novković, koji se nakon osam i pol godina braka razvodi od supruge Lucije.

 Ni njemu ni supruzi nije lako, ali pošteno su si priznali da dalje ne mogu skupa i da je definitivno kraj njihova braka, koji je trajao osam i pol godina i u kojem su dobili dvojicu sinova, danas trogodišnjeg Nou i četveromjesečnog Bona.

I baš kao što je iskreno priznao da se razvodi, kolegama je povjerio da spremno na sebe preuzima i krivnju za raspad braka koji je u javnosti izgledao gotovo idilično. Ne krije ni da je u njegov život ušla druga žena, ali tvrdi da ona nikako nije pravi razlog zašto je otišao od supruge, koja je prije četiri mjeseca rodila njihovo drugo dijete.

Po Zagrebu kruži priča da je njegovo srce zarobila mlada slikarica, koja povremeno ilustrira dječje slikovnice i knjige. Ne ponosi se, kako je priznao prijateljima, što se ­zaljubio dok mu je supruga čekala njihova drugog ­sina, ali ljubav se dogodi i ne pita koliko će boljeti.

Komentara 52

KA
Karla
08:58 15.03.2012.

Baš me je razočarao. Mislila sam da je on normalan čovjek. A i ta druga trebala bi misliti da će i nju ostaviti kad mu se \"desi\" neka nova ljubav.... Ljudi očito više ne znaju što znači riječ Ljubav, II kod vjenčanja trebalo bi umjesto onog dok nas smrt ne rastavi, staviti... dok se ne zaljubim u drugu ili drugog.

NO
noproblems
09:13 15.03.2012.

To je njegova privatna stvar.On je umjetnik i sigurno, ako se zaljubio, da je to kod njega mnogo intenzivnije nego kod običnih smrtnika.U svakom slučaju je iskren.

Avatar drug tito
drug tito
08:51 15.03.2012.

Kurviš u intervjuu novinama kaže \"civilizirano, bez povlačenja po novinama\"...nevjerojatno. Kakav nečovjek moraš biti da ostaviš ženu koja ti je prije četiri mjeseca rodila sina?! Mislio sam da je on normalan čovjek ali izgleda da sam se prevario.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije