Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tatin ponos

Boris Novković dobio drugog sina i nazvao ga Bono

boris novković
pixsell
15.11.2011.
u 21:00

Pjevač je naglasio da sina nije nazvao po slavnom glazbeniku i pjevaču grupe U2 Bonu Voxu, već je ime poteklo od njegovih inicijala. – Nemam baš tako velik ego, ali vidio sam tu neku lijepu simboliku. Sviđa mi se to ime – kaže nam Boris.

Sudeći prema mnogim bebama koje su prošlog tjedna došle na svijet i njihovim presretnim poznatim roditeljima, riječ je o pravom baby boomu na domaćoj javnoj sceni. Drugim sinom prvi se mogao pohvaliti pjevač Boris Novković, njegova supruga Lucija 9. studenoga rodila je zdravog dječaka koji je dobio ime Bono. Boris je naglasio da sina nije nazvao po slavnom glazbeniku i pjevaču grupe U2 Bonu Voxu, već je ime poteklo od njegovih inicijala.

– Nemam baš tako velik ego, ali vidio sam tu neku lijepu simboliku. Sviđa mi se to ime – kaže nam Boris te dodaje da je dječak na svijet došao u bolnici u Petrovoj i da je težio četiri kilograma.

– Lucija i beba su odlično, svi smo jako sretni. Znam što slijedi, svi su mi već rekli da se pripremim. No Noa je već velik, neće biti baš tako teško – kroz smijeh će presretni tata.

I voditeljica vijesti Nove TV Marija Miholjek sinu je dala isto ime, ali iz posve drukčijih pobuda. Marijin Bono nazvan je po svecu i mučeniku sv. Bonu, zaštitniku grada Vukovara. Prvo dijete prekjučer je dobio i odvjetnik Ljubo Pavasović Visković. Njegova djevojka Dina Štern na svijet je u poliklinici Podobnik donijela svoje treće dijete, sina Nikolu.

Kako je to postati roditelj uskoro će iskusiti i zagrebački glumac, 35-godišnji Bojan Navojec. Njegova djevojka, 29-godišnja beogradska glumica Hristina Popović, u prvom je tromjesečju trudnoće koju će najvjerojatnije morati odležati. Zbog toga Bojan ne želi komentirati sretnu vijest. Par se upoznao na snimanju novog filma homoseksualne tematike Srđana Dragojevića ‘Parada’ u kojem glume i Goran Navojec i Dejan Aćimović.

Komentara 8

KA
karambita
16:15 15.11.2011.

Dobro je kazao cika Anstajn....ljudskoj gluposti i svemiru nikad kraja......sta ako se netko zove PINTAR CANA...djete treba nazvati PICA, ili KURUZOVIC RADOMIR, djete KURA, hahahha

HR
hr76
17:53 15.11.2011.

Ma može on pričati što hoće, dijete je dobilo ime po frontmanu grupe U2, što ga je sram to reći?

PE
Pegaz
15:01 15.11.2011.

Kakav egoizam, djetetu ime sklapati od procetnih slova svoga imena i prezimena...Malo maste, Novkovicu, ne bi ti bilo na odmet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije